




Ziraat Türkiye Kupası Seri Başları Belli Oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final kuralarına geçen yıl Süper Lig'deki başarı sıralamaları sebebiyle Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir seri başı olarak katılacak.
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Trabzonspor, sahasında Akhisar Belediyespor'a 1-0 yenilerek elendi. Karşılaşmanın 21. dakikasında Douglao'nun golüyle galip gelen Akhisar Belediyespor, bu sonuçla kupada çeyrek finale yükseldi.
GÜRAY'IN ŞANSSIZLIĞI
Trabzonspor formasıyla ilk maçına çıkan Güray Vural, karşılaşmanın 51'inci dakikasında büyük şanssızlık yaşadı. Onur Ayık'la kafa topuna çıkan Güray, sağ kolunun üzerine düşünce sakatlanarak oyunu terketti. Güray, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
"SABRIMIZ KALMADI, ADAM GİBİ OYNAYIN"
Trabzonspor'un etkisiz oyunu nedeniyle karşılaşmanın 75'inci dakikasında deniz tarafındaki kale arkası tribününden protesto sesleri yükseldi. Taraftarlar, "Sabrımız kalmadı adam gibi oynayın" tezahüratlarıyla oyunculara tepki gösterdi.
SERİ BAŞI TAKIMLAR BELLİ OLDU
Bu turdaki son karşılaşmanın da sona ermesiyle çeyrek finalde seri başı olacak takımlar da belli oldu. Geçtiğimiz yıl Süper Lig'deki başarı sıralamaları sebebiyle Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir seri başı olarak katılacak..
Konya’da kar manzaraları
Gelmiş geçmiş en sevimli Cadılar Bayramı kostümleri
İşte dünyanın en soğuk noktası
Toplu iğne başına çini işlemeli vazo ve ibrik yaptı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Nuri Bilge Ceylan’ın yeni filmi ‘Ahlat Ağacı’ndan ilk fragman
Üç adet Rubik küpünü havada çözerek dünya rekoru kırdı.
Erdoğan Konya'ya 'Evet' dedi
TARKAN - Sevmekten Kim Usanır
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

Haber Yazılımı: CM Bilişim