




'Bunu yapanlar fazla yaşamayacak'
Video görüntülerinde, Rus ajanı olduğunu itiraf eden bir kişi Çeçen olduğunu belirtiyor. Kurban Rusça konuşan bir militan tarafından kafası kesilerek, vahşice öldürülüyor.
IŞİD, kafasını keserek öldürdüğü Çeçen'i Rus istihbarat örgütü FSB adına ajanlık yapmakla suçladı. IŞİD'in yayınladığı videoya Çeçenistan Devlet Başkanı Ramzan Kadirov'un tepkisi sert oldu.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakınlığıyla bilinen Kadirov, "Bu adamı öldüren kişi, bilmeli ki, fazla yaşayamayacak" dedi.
Çeçenistan'da kadınların başörtüsü takmasını zorunlu kılan Kadirov, Kafkaslar'da ise İslamcı militanlara karşı amansız bir savaş veriyor.
Çeçenistan ve komşu Dağıstan'dan yüzlerce İslamcı militanın Suriye ve Irak'a giderek IŞİD saflarında savaştığı belirtiliyor.
Konya’da kar manzaraları
Gelmiş geçmiş en sevimli Cadılar Bayramı kostümleri
İşte dünyanın en soğuk noktası
Toplu iğne başına çini işlemeli vazo ve ibrik yaptı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Nuri Bilge Ceylan’ın yeni filmi ‘Ahlat Ağacı’ndan ilk fragman
Üç adet Rubik küpünü havada çözerek dünya rekoru kırdı.
Erdoğan Konya'ya 'Evet' dedi
TARKAN - Sevmekten Kim Usanır
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

Haber Yazılımı: CM Bilişim